top of page

sign & reclame

beneden

autobelettering

Autobelettering is nog altijd de meest efficiënte manier om gezien te worden. Dit kan variëren van een simpele autobelettering tot zeer uitgebreide full-color boodschappen met een hoge attentiewaarde. Met relatief lage kosten ben je altijd goed te zien op de weg. 
Wij zorgen voor een goed ontwerp waarmee je gezien kan worden.
Omdat wij de laatste jaren steeds meer zijn gegroeid, hebben wij speciale ruimte van 70m2 omgebouwd tot plakstudio. 
De studio is voorzien van het beste en meest hoogwaardig apparatuur in de signwereld. Dit gecombineerd met onze enthousiasme en vakmanschap zijn wij in staat om bijna elk ontwerp te verwezenlijken.

Uw wagenpark is een efficient middel om uw naam en/of reclamecampagne te tonen. Of het nu gaat om een volledig wagenpark of een enkel object. Wij kunnen bijna alles volledig of deels inpakken met wrappingfolie, in een effen folie kleuren of volledig full-colour geprint. Maar ook voor een eenvoudige belettering kunt u bij ons terecht. Wij werken met diverse soorten folies o.a. Avery®, Arlon en Metamark, deze folies staan bekend als de beste in de markt.

grootformaat

Printprofs is de ideale partner voor al uw grootformaat toepassingen. Daarbij kunt u denken aan posters, reclameborden, spandoeken, vloerstickers en nog veel meer. Wij adviseren graag wat voor u de juiste materiaal- en kwaliteitskeuze is voor iedere toepassing.

Wij printen op diverse materialen voor zowel kortlopende promotiecampagnes als langlopende productpresentaties.

Printprofs heeft diverse grootformaat printers staan, waaronder twee Eco solvent machines. De Roland RS 640 is een 3M gecertificeerde eco solvent printer en print tot 1,60 meter breed. Deze 4-kleurenprinter heeft door een groot kleurbereik een hoge kwaliteit en print direct

op papier, vinyl en diverse soorten doek.

raamfolie

Raamfolie, ook wel etched-glass folie genoemd, wordt vaak gebruikt om de inkijk tegen te gaan van ramen en deuren. Het wordt veel gebruikt bij kantoor,-en onderzoekruimtes van bv ziekenhuizen.

Maar ook voor pariculiere doeleinden bv voordeurramen met de familienaam en/of het huisnummer erin verwerkt. Printprofs levert kwalitatief hoogwaardige folies.

gevelbelettering

Met de juist Gevelbelettering van u  bedrijfsnaam en/of logo zorgt u voor zichtbaarheid van uw winkel of bedrijfspand. 
Gevelbelettering zorgt voor herkenbaarheid en trekt de aandacht  van voorbijgangers. Wij gebruiken voor Gevelbelettering hoogwaardig kwaliteit materialen.  Er is een ruime keuze uit o.a. gekleurd acrylaat, dibond, RVS en aluminium plaatmateriaal. Wij bespreken dit graag u.

bottom of page
Trustpilot